Bine ai venit !

transport gratuit

TRANSPORT GRATUIT - pentru valori mai mari de 1000 lei prin curier rapid sau posta în funcție de localitatea clientului .

Expedierea produselor existente în stoc, se face în aceeași zi, pentru comenzile preluate pana la ora 12.00, în zilele de lucru.
Pentru comenzile preluate după ora 12.30, expedierea se face în următoarea zi lucrătoare .

Livrarea produselor :

Produsele comandate se livrează in toată țara, utilizând modalitatea și termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii ,
în cazul în care doriți sa va livram produsele in afara României va rugam sa ne contactați pe email office@rogri.ro înainte de a efectua comanda .

Timpul de livrare :

- CURIERAT RAPID - intre 24 ore și 48 ore pentru colectare personala a produselor de la sediu se vor stabilii detaliile telefonic .

-Transport paletizat prin Pallex sau terti  - intre 2 si 3 zile . 

Costuri și modalități de plata  curier :

- Curier rapid cu ramburs taxa de transport este 25 lei  ( TVA inclus )  ptr colet cu greutatea pana in 3 kg si pana la  concurenta sumei de 1000 lei .Pentru coletele cu greutati mai mari site-ul va calcula tariful de transport in functie de cantitatea de produse comandata .

Prin virament bancar (ordin de plata): Pentru aceasta modalitate de plata va rugam solicitați trimiterea facturii proforme.

Livrarea mărfurilor se face după ce ne transmite-ți dovada plații pe e-mail pana în ora 12:00 și comanda dvs. va fi expediata în aceeași zi .

- Pentru plata cu cardul taxa te transport este 25 lei (TVA inclus ) ptr colet cu greutatea pana in 3 kg si pana la concurenta sumei de 1000 lei .Pentru coletele cu greutati mai mari site-ul va calcula  tariful de transport  in functie de cantitatea de produse comandata .

Transportul se poate face si cu un curier agreat de cumpărător dar fără nici o obligație din partea vânzătorului
în cazul în care nu se dorește variantele nostre de transport.

Expedierea produselor :

Anumite produse la cantitati peste 50 de buc vor fi ambalate la cutii de carton și în cazul în care primiți coletul cu urme de desfacere sau deteriorare
va rugam sa refuzați expediția și sa ne contactați urgent

Pentru retururi va rugam sa ne contactați telefonic sau prin email în maxim 5 zile de la data la care ați primit produsele
după care veți expedia produsele întregi , fără urme de uzura sau deteriorare pe adresa noastră .