Bine ai venit !

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, ambalajecurierat.ro folosește platforma EuPlatesc.ro unde puteți plati cu cardul sau din portofel electronic .

EuPlatesc.ro este un sistem de plata online securizata, bazat pe standardul 3DSecure. Apasand butonul de plata cu cardul prin Euplatesc.ro  veti fi redirectionat catre sistemul de plata online cu cardul bancar, unde veti introduce informatiile de indentificare a cardului pentru a putea finaliza tranzactia. 
*In momentul acceptarii platii suma este blocata in contul dvs iar dupa efectuarea livrarii se face debitarea contului. 

Plata online folosind cardul se poate efectua cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranța deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD(inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

IMPORTANT : Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru finalizarea corecta a tranzacției, trebuie sa furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fără spatii), 
data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcție de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei EuPlatesc.ro

ambalajecurierat.ro nu solicita și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

 Modalitati de plata in rate  : 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

 Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

 Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 

 

 Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)               

 

  Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul http://www.ambalajecurierat.ro si beneficiezi de:

  •   pana la 2 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate
  •   0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala                  
  •   perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc )

Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

 Nu ai inca  Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

-  in orice unitate Banca Transilvania

-  Online pe www.starbt.ro

- Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

 

 

Prin card de credit emis de Alpha Bank             

 

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”